crate

Bud Crate Cover Art

Bud en Moco hebben samen 5 Nederlandse kunstenaars gecureerd voor de lancering van de Bud Crate Cover Art. Samen met dit talent introduceren we een nieuw canvas aan het grote publiek. Alle Crate Cover kunstwerken zijn exclusief voor Bud gemaakt en beschikbaar in gelimiteerde oplage. Nu verkrijgbaar bij elk krat Bud.

mocomuseum

Doe mee en win!

frames

Vul je gegevens in en maak kans op 1 van de 100 gesigneerde ingelijste exemplaren.

Deze zegels zijn geldig tot en met 16 maart 2020. Lees hier de Actievoorwaarden

stack.promotion.details.title

stack.promotion.details.subtitle

Levi Jacobs

Smooth Operator

Rotterdam

Levi Jacobs is een illustrator uit Rotterdam. Zijn stijl is eye-catching, vooral zijn gebruik van kleuren en texturen zorgen voor een escapistische werking. Zijn vermogen om ideeën op een frisse en interessante manieren over te brengen maakt zijn werk zo effectief voor merken, publicaties en reclamecampagnes. Naast redactioneel werk maakt Levi Jacobs ook prints en muurschilderingen.

levi jacobs
careaux

CAREAUX

Bloom with Grace

Amsterdam

Careaux is de artiestennaam van de 31 jarige Caroll Lynn. Deze bezige bij heeft lange tijd in het buitenland geleefd en op veel plekken van de wereld haar voetafdrukken gezet. Je kent vast wel haar wereldwijde sneaker releases. Haar style in illustration and fashion is feminine but street.

Trobbies

Tantric Transition

Den Haag

Illustratie en ambacht, liefde op het eerste gezicht. Tatoeëren werd de baby. Trobbies runt tattoo shop Team Trobbies Tattoo in het centrum van Den Haag. Naast het vereeuwigen van illustraties op de huid werkt hij voor merken en instanties als: Van Gogh Museum, Vodafone & Amnesty International. De invloeden op zijn werk komen van dagelijkse boodschappen, bezoeken aan het Escher museum en de Japanse collectie van Vincent van Gogh. Als de combinatie klopt en het muntje valt, vult het papier zich vanzelf.

trobbies
we are out of office

We Are out Of Office

Nachtwinkel

Utrecht

We are out of office bestaat uit Winneke de Groot en Felix van Dam, twee illustratoren/ontwerpers uit Utrecht. Met een focus op print en patroon werken ze aan zeefdrukken, risoprints, textiel en sculpturaal werk, waarin kleur een belangrijke rol speelt. Het overkoepelende thema van het verzamelen van objecten, snuisterijen en design van over de hele wereld vormt de basis voor hun werk.

Studio Irma

Kaleidoscoop

Amsterdam

Begin 2020 is kunstenares Irma de Vries, Studio Irma (Amsterdam) begonnen. Met haar studio maakt ze immersive installaties en digitale kunst. Daarbij maakt de studio gebruik van de nieuwste technieken zoals een GPS art app, interactieve kunst en augmented reality. Op het moment heeft ze een expositie in het Moco Museum. Deze show heet “Reflecting Forward” en ben je als kijker onderdeel van het kunstwerk. Samen vooruit kijken dat is de basis van de show.

we are out of office
Moco Museum

Moco Museum

Het Moco museum in Amsterdam heeft een breed scala aan moderne en hedendaagse kunst tentoongesteld voor het grote publiek. Denk hierbij aan de kunstenaars: Banksy, Keith Haring, KAWS, Warhol en Daniel Arsham. Moco biedt inspiratie en eye-openers. Bezoekers die naar het Moco museum komen, zullen kunst ervaren die nergens anders te zien is.

mocomuseum
Honthorststraat 20
1071 DE Amsterdam
Huiskamer

Actievoorwaarden

  • De actie loopt van 22 maart 2021 t/m 26 april 2021.
  • Per account kun je één keer deelnemen aan de winactie.
  • Je ziet meteen of je gewonnen hebt.
  • Voor deze winactie geldt geen aankoopverplichting.
  • Gewonnen? Kies jouw favoriete crate cover.
Bekijk de actievoorwaarden